Логотип

Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

25.07.2023 12:43

Запрошуємо стати координатором соціального проєкту «Активні парки – локації здорової України»

64bf99b9380e2__шукаємо-координатора-проєкту.png

На виконання Державної цільової соціальної програми розвитку фізичної культури і спорту на період до 2024 року, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 01.03.2017 № 115, відповідно до Положення про соціальний проєкт «Активні парки – локації здорової України» найактивніші громади Одещини (серед них – Роздільнянська міська територіальна громада) отримали субвенцію з державного бюджету на реалізацію соціального проєкту «Активні парки – локації здорової України» задля оплати послуг координатора даного проєкту.

Попри війну держава продовжує підтримувати напрямок здорового способу життя, що входить у загальнонаціональну програму Президента України «Здорова України». Наша мета – здорова нація. А активні парки – це безкоштовна можливість для дорослих, дітей та молоді подбати про своє здоров’я та фізичну підготовку.

У Роздільнянській міській територіальній громаді за реалізацію соціального проєкту «Активні парки – локації здорової України» відповідає Відділ молоді та спорту Роздільнянської міської ради, який шукає координатора, що буде на платній основі займатися організацією та проведенням заходів даного проєкту.

Такі заходи можуть включати: вікторини, естафети, рухливі ігри з елементами спорту за участю спортсменів, заняття з ознайомлення з різними видами спорту та рухової активності; проведення майстер-класів та показових виступів спортсменів, виконання комплексів фізичних вправ помірної активності для учасників без спеціальної підготовки; проведення культурно-розважальних програм; онлайн-тренування; спортивні фестивалі; проведення місцевих фізкультурно-оздоровчих та інформаційно-просвітницьких заходів; демонстрація спортивного інвентарю для різних видів спорту та інших засобів оздоровчої рухової активності із забезпеченням їх прокату тощо.

За додатковою інформацією стосовно вимог до координатора, критеріїв його роботи,  оплати праці звертатися у будні дні з 8.00 год до 17.00 год. до Відділу молоді та спорту Роздільнянської міської ради за адресою: м. Роздільна, вул. Привокзальна, 14, приміщення Роздільнянської дитячо-юнацької спортивної школи; контактний телефон 066 7435704. 
Чекаємо на Вас!


Громада у соцмережах: