Логотип

Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

09.08.2023 17:57

Актуальні питання Одещини розглянуті на обласній селекторній нараді

64d3ab2c99a47__ДЛЯ-САЙТУ---2023-08-09T094557.131.png

8 серпня 2023 року в онлайн форматі відбулася обласна селекторна нарада під головуванням начальника Одеської обласної військової адміністрації Олега Кіпера. Захід об'єднав представників влади регіону, які обговорили низку актуальних питань, що стосуються сьогодення та майбутнього Одещини.

Роздільнянський міський голова Валерій Шовкалюк у режимі відеозв'язку спільно з колегами взяли участь у цій селекторній нараді.

На початку наради начальники районних адміністрацій доповіли про поточний стан справ у семи районах Одещини.

Одним із центральних питань стала реформа шкільного харчування та пріоритетні напрямки її реалізації у закладах загальної середньої освіти області. Директор Департаменту освіти і науки Одеської ОВА Олександр Лончак розповів про заходи, спрямовані на покращення харчування учнів у складних умовах воєнного стану.

Про ліквідацію наслідків збройної агресії російської федерації доповів директор Департаменту капітального будівництва та дорожнього господарства Одеської ОВА Андрій Фігель.

Також на нараді т.в.о. директора Департаменту охорони здоров'я Одеської ОВА Оксаною Рокунець-Сорочан були підняті питання щодо проведення профілактичних щеплень та планової вакцинації населення проти кору, дифтерії та поліомієліту. Наголошувалося на важливості відновлення умов для надання медичних послуг з імунізації населення.

По завершенню селектору начальник Роздільнянської РВА Сергій Приходько провів робочу нараду з головами територіальних громад району з метою обговорення подальших кроків та вирішення важливих питань для кожної території.

Використано фото Роздільнянської РВА


Громада у соцмережах: