Логотип

Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

09.08.2023 19:04

Унікальний подарунок для Роздільнянського історико-краєзнавчого музею

64d3bb02492bc__zyro-image-(27).png

Сьогодні в Роздільнянському історико-краєзнавчому музеї відбулося особливе подієве поповнення – місцева майстриня Тетяна Василівна Толстова особисто завітала до закладу з вражаючим сюрпризом. Вона вручила музею унікальний подарунок, який стане окрасою та пам'яткою в історії музею – вишиту мапу України.

Цей шедевр ручної праці, витвір мистецтва від Тетяни Василівни, вражає своєю красою та деталізацією. Вишита мапа України стала результатом не лише вміння та майстерності майстрині, а й виявом її теплоти душі та глибокого відчуття патріотизму. Мапа відтворює географічні контури України та наділена символікою, яка відзначає національну гордість та спадщину.

Представники музею були приємно здивовані та вражені витонченою красою та ретельною роботою, вкладеною у цей подарунок. Керівництво музею висловило глибоку вдячність Тетяні Василівні за її творчий внесок та пожертвування, які прикрасять стіни закладу та надихнуть відвідувачів на вивчення історії та культури України.

Творчі ініціативи місцевих майстрів завжди надихають та об'єднують громаду. Вишита мапа України від Тетяни Василівни стане невід'ємною частиною музейного фонду та наповнить місцевий культурний простір новими відчуттями та емоціями.


Громада у соцмережах:

       

photo_2023-08-09_17-07-48.jpg