Логотип

Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

14.08.2023 11:46

Видавництво газети «Вперед» розпочинає серію публікацій на тему «Говоримо про гендер вголос»

64d9eaa03ace3__ДЛЯ-САЙТУ---2023-08-14T114547.094.png

👫 З метою поглибленого розуміння та сприяння обговоренню питань, пов'язаних з гендерною тематикою, редакція видавництва Роздільнянської районної газети «Вперед» раді повідомити про старт нового цікавого проєкту під назвою «Говоримо про гендер вголос». Ця серія публікацій спрямована на розкриття складнощів поняття гендеру, гендерної рівності, впливу гендерних стереотипів на життя кожної особи та суспільства в цілому.

🃏 Через ряд цікавих статей редакція бажає допомогти читачам глибше осмислити соціально важливі аспекти життя як жінок, так і чоловіків. У центрі уваги – рівність прав і можливостей, а також проблема дискримінації в різних сферах нашого життя.

🤝 Розпочинаючи діалог, редакція має намір змусити задуматися та обговорити проблеми гендерної рівності, допомогти розірвати стереотипи та сприяти створенню більш рівноправного та толерантного суспільства.

📰 Серія матеріалів включатиме глибокий аналіз, особисті історії, думки провідних експертів і ставитиме запитання, що спонукають до міркувань. Створення обізнаності та відкритих обговорень з гендерних питань сприятиме формуванню більш толерантного та співчутливого суспільства.

❓ Для тих, хто бажає долучитися до цієї плідної дискусії, редакція підготувала невелике опитування з метою вивчення громадської думки на старті проєкту. Просимо долучитись до нього за посиланням.


Громада у соцмережах: