Логотип

Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

18.08.2023 19:06

Золото роздільнянця Андрія Дорошенка з пара стрільби на чемпіонаті Європи з паралімпійських видів спорту

64df977e702bc__п4пкроег.jpg

У нідерландському місті Роттердам, де триває чемпіонат Європи з паралімпійських видів спорту, відбулися захоплюючі змагання з пара стрільби у період з 17 по 20 серпня. У фіналі вправи R1 (пневматична гвинтівка стоячи, клас SH1), видатний спортсмен Одеського РЦ «Інваспорт» Андрій Дорошенко здобув неймовірну перемогу, виборовши золоту медаль!

Це величезний успіх для Андрія, який засвідчує його відданість спорту та титанічну працю. У коментарях щодо своєї перемоги Андрій наголосив, що це був результат тривалих тренувань та наполегливої практики. Навіть невеликі помилки не завадили йому досягнути вершини у цих змаганнях.

Зі сміливістю та гідністю Андрій представив Україну на цих змаганнях, і його досягнення вкотре прославило нашу країну. Андрій підкреслив, що в такі нелегкі часи для України він відчуває особливу гордість представляти свою батьківщину на міжнародній арені.

Золота медаль стала підсумком 14-річного досвіду Андрія в паралімпійському спорті, важких тренувань та постійного зосередження. Він також визнав удачу, яка супроводжує успіх, але не забуває, що це результат безмежної праці та самовідданості.

Наш роздільнянський спорсмен плану повернутися додому та продовжити наполегливо тренуватися для подальших перемог.

Величезна вдячність тренерам Андрія – Ірині Виноградовій та Олександру Близнюкову. Їхні зусилля та професіоналізм внесли вагомий вклад у цей видатний результат.

Вітаємо Андрія Дорошенка з вражаючою перемогою та бажаємо йому нових здобутків та подальших успіхів на майбутніх змаганнях!


Громада у соцмережах: