Логотип

Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

20.08.2023 22:29

«MADE IN UKRAINE»: Музичний гурт завітав до Роздільної, розпалюючи патріотизм та незламність

64e26ae0e3348__368802150_1370107253542792_8071839632844655083_n.jpg

Популярність всього, що вироблено в Україні, завжди була на високому щаблі. З початком війни кожен український продукт ставав брендом. Ще б пак: саме наш народ показав світові, як треба боронити рідну землю та власну незалежність, бути взірцем патріотизму.

Така висока оцінка дісталася й пісенному багажу, причому ще з давніх часів. А коли народній пісні дають друге, сучасне життя – це вже дорогого варте. Таким популяризатором став музикальний гурт «MADE IN UKRAINE», який в рамках свого благодійного туру Одещиною завітав і до Роздільної.

17 серпня о 18 годині велика зала Роздільнянського Палацу культури була майже вщерть заповнена. Тут зібралися не просто глядачі – справжні українці, закохані в пісню. Концерт розпочався із певним запізненням – знову повітряна тривога… Але коли на сцені все ж з’явилися учасниці гурту, присутні зрозуміли, що нас не здолати й не перемогти, доки ми маємо таку пісню-зброю. І полились зі сцени народні шедеври в сучасній обробці, авторські неповторні… Красуні-вокалістки розспівували глядачів, а вже «Клен зелений» співали всі разом!

Особливим гостем концерту був Володимир Войцеховський – баяніст, композитор , автор пісень. Жіночій половині зали дарував «Букет рожевих півоній», стверджував, що кожна «Богиня», пройняв серця словами «Мамо, я вдома».

І, звичайно ж, наостанок лунав своєрідний гімн незламності українців – пісня «За Україну», яку гурт «MADE IN UKRAINE» та Володимир Войцеховський виконали спільно з усім залом… Традиційний постскриптум концерту – автографи, пам’ятні світлини, щирі подяки та побажання… і непохитна віра в те, що

Сонечко засвітить на моїй Україні

Розцвіте калина, бо ми всі єдині

Вільні, сильні, незалежні – кожну хвилину!

Джерело: Роздільнянський палац культури


Громада у соцмережах: