Логотип

Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

21.08.2023 14:05

Спільна толока в укритті для учнівської молоді міста

64e34cf48f168__IMG_9762.JPG

На завершальному етапі підготовка до нового навчального року. В умовах воєнного стану пріоритетна увага керівництва Роздільнянської міської ради приділяється облаштуванню укриттів у навчальних закладах Роздільнянської громади.

З метою приведення у належний стан одного з укриттів в місті нещодавно відбулася толока, у якій взяли участь заступники міського голови, працівники Роздільнянської міської ради та управління житлово-комунального господарства органу місцевого самоврядування, міського ліцею №4 та дитячо-юнацької спортивної школи, працівники КЗ «Роздільнянський стадіон «Спартак» та КЗ «Роздільнянський палац культури».

Спільними зусиллями виконано низку робіт, які спрямовані на покращення умов стану приміщення та забезпечення першочергових вимог безпеки.

Це укриття на випадок повітряної тривоги облаштовано для Роздільнянського міського ліцею №4 та Роздільнянської ДЮСШ. У разі повітряної тривоги у вечірній час, якщо в палаці культури відбуватимуться урочисті заходи, всі учасники теж зможуть перейти в це укриття.

Крім того, наразі здійснюється комісійний об'їзд закладів освіти громади з метою перевірки стану укриттів у них до початку нового навчального року.


Громада у соцмережах:

       

IMG_9758.jpg IMG_9766.2.jpg IMG_9766.jpg IMG_9772.jpg