Логотип

Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

23.08.2023 00:32

Поздоровлення міського голови з Днем Державного прапора України

64e4fe57ec716__photo_2023-08-22_21-27-17.jpg

Шановні мешканці Роздільнянської громади!

Вітаю вас з найсимволічнішим святом для нашої країни – Днем Державного прапора України!

Прапор нашої держави – це не просто кольорова композиція на тканині, це наше гордість, наша ідентичність, наша незалежність. Синьо-жовтий прапор став знаком єдності, мужності та патріотизму. Це символ тих героїв, які несли його у різні часи в знак опору, визволення та віри у краще майбутнє.

У цей особливий день ми вшановуємо тих, хто віддав своє життя за нашу свободу та незалежність, хто боровся за те, щоб прапор України завжди залишався над нашою землею. Тих, хто завжди з гордістю тримав наш прапор вгорі навіть у найважчі моменти. Це їх відвага й жертовність вкотре нагадують нам про цінність та важливість того, заради чого ми докладаємо зусиль кожен день.

Сьогодні ми разом пишаємося тими, хто вчора та сьогодні захищає нашу Батьківщину, ставши гідними спадкоємцями великої української історії. Хай прапор завжди залишається символом нашої єдності, сили та незламності.

Зичу кожному з вас, шановні мешканці громади, щоб ваша віра в майбутнє завжди була такою ж незламною, як наш символ, щоб наша країна процвітала та зміцнювалася, а кожен з вас був співавтором її перемог і досягнень.

Слава Україні! Слава її Героям! Хай завжди живе наш гідний прапор!

З найкращими побажаннями,
Роздільнянський міський голова
Валерій Шовкалюк


Громада у соцмережах: