Логотип

Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

30.09.2023 08:44

Привітання з Всеукраїнським днем бібліотек

651826971be33__photo_2023-09-27_15-52-26.jpg

Бібліотека – море книг.
Бібліотека – храм науки.
Переступайте цей поріг,
Беріть скарби нетленні в руки!

Шановні бібліотекарі та прихильники культури читання нашої громади!

З нагоди Всеукраїнського дня бібліотек я висловлюю щиру вдячність та привітання усім вам, хто відданий величній справі популяризації знань та літератури. Бібліотеки – це не просто стіни, де розміщені книги, це осередки культурної спадщини, де відкриваються двері до найрізноманітніших світів, ідеї яких живуть у сторінках кожного видання.

Ваша праця – це дарунок суспільству. Ви допомагаєте розширювати світогляд, розвивати інтелект, збагачувати душу. Ваші бібліотеки – це місця, де народжуються мрії, де знаходять відповіді на запитання та де кожен може знайти свою духовну домівку.

Нехай ваша праця завжди буде натхненною та плідною, а ваші читачі знаходять у ваших стінах не тільки книги, але й друзів, мудрих порадників і скарбницю незабутніх вражень. Бажаю вам тепла, радості та безмежної любові до всього, що робите.

Нехай кожен, хто переступає поріг вашої бібліотеки, знає – він завжди тут вітається і завжди може знайти те, що йому потрібно. Нехай ваша праця приносить радість і користь суспільству під мирним небом над України.

З повагою,
Роздільнянський міський голова
Валерій Шовкалюк


Громада у соцмережах: