Логотип

Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

01.10.2023 00:37

Привітання міського голови з Днем працівників освіти України

651895511af58__photo_2023-09-30_21-15-25.jpg

Шановні вчителі!

Вітаємо вас з вашим професійним святом! Цей день — визнання вашої величезної ролі в житті кожного і в житті нашої країни в цілому. Ви — ті, хто засіває наше майбутнє насінням знань, мудрості та культури.

Ваша праця — це мистецтво виховання та навчання, і ви є майстрами цього мистецтва. Ви відкриваєте перед учнями не лише книжковий світ, але і світ цінностей, дружби, взаєморозуміння та гідності. Ваш вплив на молоде покоління неймовірно великий, і це завдяки вашій праці майбутнє стає світлішим та кращим.

Бажаємо вам, дорогі освітяни, завжди залишатися натхненними, завжди розширювати свій горизонт знань і відкривати перед учнями дорогу до величі. Нехай ваш професійний шлях буде наповнений радістю від досягнень ваших учнів та гордістю за їхні досягнення.

Сьогодні — ваш святковий день, і ми дякуємо вам за вашу важливу роботу в спільному будівництві майбутнього. Нехай вас супроводжує успіх, радість і вдячність кожного вашого учня. Бажаємо мирного неба над Україною та нових творчих вершин у сфері освіти!

З повагою,
Роздільнянський міський голова
Валерій Шовкалюк


Громада у соцмережах: