Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

01.10.2023 20:26

Роздільнянська громада вшанувала захисників України під час відзначення Дня захисників і захисниць

6519ac13aa99d__photo_2023-10-01_10-11-08-(4).jpg

Цього року Україна вперше відзначила День захисників і захисниць 1 жовтня. Це свято є можливістю для українців висловити щирі вдячність і визнання всім, хто служить в Збройних силах України.

Сьогодні у Роздільній всі охочі мали змогу спільно віддати шану подвигам наших захисників та захисниць. Захід зібрав біля міської ради військових, мешканців громади, родичів загиблих воїнів, працівників районного відділу поліції, представників місцевої влади, зокрема участь у мітингу взяли начальник Роздільнянської районної військової адміністрації Сергій Приходько та міський голова Валерій Шовкалюк.

Захід розпочався хвилиною мовчання, в пам'ять про Героїв України, які віддали своє життя за незалежність та суверенність країни. Учасники ходи поклали квіти до пам'ятних стендів на алеї Слави, а також до пам'ятного знаку Захисникам України та меморіальної дошки Сергію Іщенко біля міського ліцею №1.

Кожне ім'я загиблого воїна залишається в пам'яті і серцях українців, а вдячність за їхній безкомпромісний подвиг буде жити вічно. Урочистий захід став важливою нагодою для спільноти виразити свою підтримку та вдячність тим, хто захищає Україну в цей важкий час. Висловлюємо щиру вдячність всім захисникам та захисницям і чекаємо на чимскоріше повернення вас додому.

Слава Україні! Героям слава!

 

Більше фото з заходу переглядайте на фейсбук-сторінці громади.

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀


Громада у соцмережах: