Логотип

Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

01.10.2023 22:14

День вчителя у громаді: вдячність і подяка професії, що виховує майбутнє

6519c55149384__photo_2023-09-29_10-39-53-(4).jpg

Святкова аура та відчуття вдячності наповнили Роздільнянський палац культури 29 вересня, де відзначили День працівників освіти. Цей день – не тільки професійне свято освітян, але і нагода висловити вдячність і повагу всім, хто відданий благородній справі виховання молодого покоління.

Вчителі – це ті, хто формує майбутнє нашої країни, ділячись знаннями та мудрістю з учнями. Від професії вчителя залежить багато, бо вони навчають нас жити, мислити, творити і любити рідну землю. Вони несуть в собі важливі цінності, дають знання та мудрі поради.

Свято було відзначено з гідністю та сердечністю. Роздільнянський міський голова Валерій Шовкалюк, в.о. начальника відділу освіти Марина Ніщенко, директор КУ «Роздільнянського центру освіти» Сухой Микола Дмитрович та представники відділу освіти і культури міськради особисто привітали вчителів з їхнім професійним святом.

Особливо радісним моментом стали виступи талановитих дітей, які подарували вчителям чарівні танці та співи. Їхні номери викликали велике захоплення та аплодисменти.

На святі було висловлено найщиріші слова подяки вчителям за їхню нелегку роботу, терпіння, доброту та розуміння. Свято Дня вчителя стало нагадуванням про важливу роль освіти в житті кожної людини.

Ще раз вітаємо всіх освітян з їхнім професійним святом та бажаємо їм невичерпної енергії, нових досягнень у педагогіці та завжди відчувати гордість за своїх вихованців!

Більше фото з заходу переглядайте на фейсбук-сторінці громади.

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀


Громада у соцмережах: