Логотип

Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

03.10.2023 12:26

Подяка міського голови організаторам заходу до Дня працівників освіти

651bdecf42571__photo_2023-10-03_12-23-42.jpg

Висловлюємо щирі слова подяки причетним до організації та проведення заходу до Дня працівників освіти, дякуємо за особливу мить, наповнену мистецтвом, творчістю та незабутніми враженнями. Ваша робота і талант надихають нас і дарують радість.

Особлива подяка керівництву Центру творчості дітей та учнівської молоді міста Роздільна, зокрема Аллі Берш, а також Оніщенко Віталіні, Ользі Поповій, Ангеліні Мочаловій, Олені Ключінській та всім творчим колективам за їхню неймовірну працю та пристрасть, які вони вкладають у розвиток мистецтва та культури.

Талановиті виконавці, хореографи, вокалісти, інші учасники заходу - ви принесли глядачам насолоду своєю майстерністю і емоційною виразністю. Ваші номери були вражаючими і залишили незабутні враження у серцях всіх присутніх.

Також вдячні ведучим Ірині Гавриловій та Світлані Шведі, культорганізаторці Олені Дубецькій, звукорежисеру Андрію Смєлову та всім, хто допоміг створити цей чудовий захід. Ваші професіоналізм і завзятість допомогли зробити цей святковий день надзвичайною подією.

Бажаємо вам творчого натхнення та подальших успіхів в вашій благородній справі!

З вдячністю і повагою,
Роздільнянський міський голова
Валерій Шовкалюк


Громада у соцмережах: