Логотип

Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

28.10.2023 14:30

Відзначення 79-ї річниці Дня визволення України від німецько-фашистських загарбників у місті Роздільна

653cf14e54e49__photo_16_2023-10-28_12-40-00.jpg

Сьогодні, 28 жовтня 2023 року, у місті Роздільна відбувся урочистий захід з нагоди 79-ї річниці Дня визволення України від німецько-фашистських загарбників. Цей важливий історичний день був вшанований пам'яттю загиблих українських воїнів, які віддали своє життя, звільняючи нашу рідну землю від ворожої окупації.

На заході були присутні заступник начальника Роздільнянської районної військової адміністрації Вадим Ковальський, Роздільнянський міський голова Валерій Шовкалюк, представники структурних та територіальних підрозділів, а також мешканці громади.

Ця дата є нагадуванням про важливість збереження національної пам'яті та вдячності тим, хто віддав своє життя в боротьбі за незалежність України. Визволення України від окупантів і вигнання ворога стали вагомим кроком у подальшому збереженні територіальної цілісності нашої Батьківщини.

На знак вдячності і пам'яті, учасники урочистостей поклали квіти до меморіалів та вшанували подвиг загиблих воїнів. Ця подія стала символом єднання та підтримки і вкотре нагадала всім про важливість об'єднання в боротьбі за мир та незалежність, яка так потрібна, щоб вкотре здолати нового ворога. 

Ми обов'язково відзначимо ще один День визволення всіх українських земель від російського окупанта.

Більше фото на фейсбук-сторінці громади

 


Громада у соцмережах: