Логотип

Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

21.11.2023 10:59

Заряджені Гідністю і жагою Свободи!

655c71b76244e__402562725_664503915865979_5786114836126377423_n.jpg

Наша Держава – територія гідності та свободи, які народжені на Майданах. Потужність, єдність і масовість громадського супротиву, самопожертва Героїв Небесної Сотні не залишили проросійській диктатурі шансу в нашій рідній Україні.

Сьогодні ми дякуємо всім гідним і вільним, тим хто зі щитом і на щиті, всім, для кого найвищими цінностями були, є і будуть, Гідність і Свобода.

Нехай цей день стане відзначенням нашої спільної відданості гідності, справедливості і демократії. Наша громада має великий потенціал для подальшого розвитку та взаємодії. Спільними зусиллями ми зможемо змінити наше оточення на краще, дотримуючись принципів гідності та взаємоповаги. Нехай цей день стане стимулом для здійснення нових досягнень та збереження цінностей, які роблять нашу громаду сильною та єдиною.

Зичу усім невичерпної енергії у спільному будівництві щасливого та процвітаючого майбутнього бути Гідними і Вільними.

Гідність і Свобода – руйнують імперії,
Гідність і Свобода – перемагають завойовників і диктаторів,
Гідність і Свобода – об’єднують країни та згуртовують громадян,
Гідність і Свобода – найважливіші інвестиції в майбутнє України.

Гідність і Свобода – це те, за що ми боремось, і що надає нам силу. Те, що нас єднає і що ми виявляємо навіть у найважчі періоди нашої історії. Те, що втримало нашу оборону в найскладніші часи і що дасть нам силу Перемогти. Адже наша зброя, як і всі ми, заряджена нашою Гідністю і Жагою свободи.

Міський голова
Валерій Шовкалюк


Громада у соцмережах: