Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

28.11.2023 08:50

Нарада з ліквідації наслідків негоди: спільні зусилля для відновлення повноцінного функціонування інфраструктури Роздільнянського району

65658df7c393b__photo_2023-11-28_08-33-11.jpg

Вчора, 27 листопада 2023 року, відбулася робоча нарада під керівництвом Сергія Приходька, начальника Роздільнянської районної військової адміністрації. У зустрічі взяли участь заступник начальника Наталія Шличок, голови територіальних громад, зокрема міський голова Валерій Шовкалюк, представники поліції та управління ГУ ДСНС, які обговорили плани подальших дій щодо ліквідації наслідків стихійного лиха, що сталося в Одеській області.

Керівники підрозділів та голови громад доповіли про вже виконані роботи та обговорили стратегію надзвичайних заходів для подальшого відновлення життєдіяльності у громадах району. Нарада стала майданчиком для обміну інформацією та координації зусиль між різними службами та владними структурами з метою ефективної ліквідації наслідків стихійного лиха. Учасники обговорили питання безпеки, необхідність швидкого відновлення інфраструктури та надання допомоги тим, хто досі потерпає від наслідків негоди.

Спільні зусилля та впорядкована співпраця всіх відділів та громад демонструють велику відповідальність перед населенням, яке досі потерпає від наслідків природньої негоди.

*За матеріалами Роздільнянської РВА


Громада у соцмережах: