Логотип

Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

05.12.2023 16:15

Представники влади та медичні фахівці поглиблюють знання з основ проєктного менеджменту

656f30ae9622e__photo_2023-11-20_15-25-22-(2).jpg

З 20 по 22 листопада 2023 року у столиці відбулася важлива подія для розвитку медичної сфери – стратегічна сесія «Основи проєктного менеджменту». Захід відбувався в межах проєкту «Впровадження мобільних медичних послуг та посилення цілеспрямованості громад в умовах військової агресії російської федерації».

Участь у сесії від Роздільнянської територіальної громади радо взяли перший заступник міського голови Ольга Босюк, генеральний директор Роздільнянської багатопрофільної лікарні Вадим Гудима, генеральний директор Роздільнянського центру первинної медико-санітарної допомоги Тетяна Муравська, її заступник Світлана Карабаш та медичний директор з дитинства та пологової діяльності Лариса Почтаренко.

Під час цієї стратегічної зустрічі учасники отримали унікальну можливість поглибити свої знання з проєктного менеджменту та ознайомитися з основними стратегічними цілями, візією та місією розвитку системи охорони здоров'я України. На сесії було акцентовано увагу на важливості визначення та аналізу проблем клієнтів, розробці бачення для їх вирішення та механізмах залучення сторонніх ресурсів для медичних закладів. Учасники отримали практичні навички створення проєктів, ґрунтуючись на знаннях з проєктного менеджменту.

Ця сесія стала важливим кроком для розвитку медичної галузі нашої громади, дозволивши ключовим фахівцям отримати нові інструменти та знання для покращення системи надання медичних послуг у важких умовах сьогодення. Завдяки таким ініціативам та активній взаємодії різних рівнів влади та медичних установ, громада має унікальну можливість забезпечити себе високоякісною медичною допомогою вже в найближчому майбутньому.

ℹ️ Подія була організована БФ «Пацієнти України» у партнерстві з Українським центром охорони здоров'я за підтримки проєкту «Програма ЄС Міцні Регіони – Спеціальна програма підтримки України» співфінансується Європейським Союзом та Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) та реалізується Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH


Громада у соцмережах: