Логотип

Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

11.09.2021 12:00

День фізичної культури і спорту

6412174100b78__5f5b5b3223687018125492.jpg

Шановні спортсмени, ветерани спорту,

вчителі фізичної культури, тренери,

керівники спортивних клубів,

усі, для кого зайняття спортом стало невід’ємною частиною життя!

Шановні гості нашого свята!

 

Щиро вітаємо вас із Днем фізичної культури і спорту в Україні – святом сильних, мужніх та вольових людей, які присвятили своє життя спорту і захоплюють нас своїм прикладом, силою волі, ентузіазмом, наполегливістю, прагненням до поставленої мети і перемогами.

Саме фізкультура і спорт є для людини джерелом здоров'я, чудового настрою й оптимізму. Без сумніву, лише здоровий спосіб життя сприяє здійсненню багатьох добрих справ, подальшому розвитку найкращих традицій рідного краю.

У нашій громаді зростає популярність фізичної культури та спорту, примножуються багаті спортивні традиції. Спортсмени Роздільнянської міської територіальної громади гідно представляють нашу спільноту, район, область і навіть державу на престижних спортивних аренах. Це наша гордість і слава.

Нехай для кожного мешканця громади фізкультура і спорт стануть союзниками у житті, принесуть радість і енергію, відчуття вічної молодості. 

Бажаємо усім фахівцям галузі, тренерам, спортсменам, їх родинам добробуту, щастя, злагоди, гарного настрою, наснаги, спортивних рекордів та особистих досягнень задля подільшого зміцнення та процвітання нашої України.

У другу суботу вересня в Україні традиційно відзначається День фізичної культури і спорту. Учора, 10 вересня 2021 року, на Роздільнянському стадіоні «Спартак» відбулося яскраве свято .

1. Спортивне чотириборство між командами старостинських округів  Роздільнянської міської територіальної громади. 1 місце – Кам’янський старостинський округ, 2 місце – Калантаївський старостинський округ, 3 місце – Чобручанський старостинський округ. Переможці та призери нагороджені медалями і грамотами, всі учасники змагань отримали подарунки.

2. Флешмоб «Літай, як на крилах» (учні ЗОШ м. Роздільна, художній керівник – Майнова Т.С.)

3. Показові вистуи з боротьби:

4. Виступ циркової студії «Арена» Роздільнянського палацу культури. Керівник – Нагаєва Крістіна.

Всім учасникам свята – спортсменам, спортивним командам, тренерам, старостатам оголошені подяки, вручені призи та подарунки.

Ще раз вітаємо усіх небайдужих, усіх причетних до фізкультурно-спортивного руху у нашій громаді з Днем фізичної культури і спорту!

Велика подяка дітям і дорослим, спортсменам, тренерам, інструкторам, викладачам фізичної культури, аматорам, активістам спортивного руху в громаді. Ви робите потрібну справу – будуєте сильну, міцну, здорову Україну!