Логотип

Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

14.09.2021 13:06

Позачергове засідання комісії з питань захисту прав дитини Роздільнянської міської територіальної громади

64039ad2928c4__Весна-надії-(1280 ×-720 пікс.)-(2).png

10 вересня 2021 року в сесійній залі виконкому Роздільнянської міської ради відбулося позачергове засідання комісії з питань захисту прав дитини.

На засідання комісії були запрошені всі суб'єкти соціальної роботи, які працюють на території Роздільнянської міської ради(начальник відділу освіти, фахівці соціальної роботи, інспектор ювенальної превенції, начальник юридичного відділу).

На порядок денний винесене 1 питання:     

1. Виконання батьківських обов’язків громадянами, які опинилися в складних життєвих обставинах та взяття під соціальний супровід мешканців с. ХХХХХХХХ.

Під час засідання заслухали доповідь начальника служби у справах дітей Роздільнянської міської ради О.М.Подолінського, який розповів про сім`ю, яка перебуває на обліку служби, про нехтування батьками з даної сім’ї своїми батьківськими обов'язками. Також звернув увагу на деякі аспекти чинного законодавства стосовно захисту прав дітей.

Окрім того, під час розгляду питання прийнято до уваги участь батьків у долі та вихованні дітей, відношення батьків до психічного і фізичного здоров`я дітей та вчасного реагування на виникаючі проблеми із ним, відносини між батьками та дітьми, створення належних умов проживання, заходи соціального супроводу сімей, тощо.

В результаті обговорення  було прийнято рішення  щодо термінового взяття під соціальний супровід сім’ю ХХХХХХХХХХХ,  яка зареєстрована за адресою: вул. ХХХХХХХХХ, фактично проживає за адресою: ХХХХХХХХХХХ має двох дітей: малолітнього ХХХХХХХХХХ та неповнолітню  ХХХХХХХХХ,  які на даний час перебувають в притулку ХХХХХХХ, у зв’язку з неналежним  виконанням своїх батьківських обов’язків.

 

Діти1.jpg Діти2.jpg