Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

16/02/2024

Рішення виконавчого комітету від 23.01.2024 № 27 «Про затвердження Акту приймання-передачі аптечок медичних для облаштування протирадіаційного укриття з балансу Управління житлово-комунального господарства та інфраструктури Роздільнянської міської ради на баланс Роздільнянської міської ради»


УКРАЇНА
РОЗДІЛЬНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 
РІШЕННЯ

 

Про затвердження Акту приймання-передачі аптечок медичних для облаштування протирадіаційного укриття з балансу Управління житлово-комунального господарства та інфраструктури Роздільнянської міської ради на баланс Роздільнянської міської ради

 

Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні» та «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні», на виконання рішення Роздільнянської міської ради від 21 грудня 2023 року №3635-VІІІ «Про передачу аптечок та ноші евакуаційні медичні для облаштування найпростіших, протирадіаційних укриттів та пунктів незламності», за результатами роботи комісії, з метою оприбуткування матеріальних цінностей за даними бухгалтерського обліку та здійснення контролю за їх використанням, виконавчий комітет Роздільнянської міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Затвердити Акт приймання-передачі аптечок медичних для облаштування протирадіаційного укриття з балансу Управління житлово-комунального господарства та інфраструктури Роздільнянської міської ради (код ЄДРПОУ 44055064) на баланс Роздільнянської міської ради ( Код ЄДРПОУ 04056977) (додається).

2. Головному бухгалтеру Роздільнянської міської ради Світлані ШПИЛЬЦІ здійснити заходи з прийняття на облік аптечок медичних згідно з актом.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника Роздільнянського міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Миколу ПЕТРОВСЬКОГО.

 

 

Міський голова ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Валерій ШОВКАЛЮК
 

 

   
 

23 січня 2024 року
№27

   

Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення