Логотип

Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

17/06/2024

Рішення міської ради від 12.06.2024 № 3968-VIIІ «Про передачу в оренду майна, що знаходиться за адресою: пров. Шкільний, 3, с. Новоселівка, Роздільнянський район, Одеська область, 67413»


УКРАЇНА
РОЗДІЛЬНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

XLI сесія VIII скликання

 
РІШЕННЯ

 

Про передачу в оренду майна, що знаходиться за адресою: пров. Шкільний, 3, с. Новоселівка, Роздільнянський район, Одеська область, 67413

 

Керуючись ч. 5 ст. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст. 24, 24(1) Господарського кодексу України, ст.ст. 316, 317, 319, 327 Цивільного кодексу України, ст.ст. 4, 5, 6, 15, 16 Закону України «Про оренду державного та комунального майна», п. 13 Методики розрахунку орендної плати за державне майно, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 28 квітня 2021 року №630, пп.пп. 3.3, 3.4 п. 3 Порядку розподілу орендної плати за користування комунальним майном Роздільнянської міської територіальної громади, затвердженої рішенням Роздільнянської міської ради від 15 травня 2024 року №3824-VIII, та з метою розміщення Притулку для дітей Теплий дім Служби у справах дітей Роздільнянської райдержадміністрації, враховуючи лист Роздільнянської районної державної адміністрації від 31 травня 2024 року №215/3/18/01-40, рішення Роздільнянської міської ради від 06 березня 2024 року №3679-VIII «Про припинення юридичної особи Комунального закладу «Новоселівська гімназія Роздільнянської міської ради Одеської області» шляхом ліквідації», завершення навчального року 2023-2024 років і основної стадії ліквідації Новоселівської гімназії, й висновки та рекомендації постійних комісій міської ради з питань соціального захисту населення, молодіжної політики, охорони здоров’я, освіти, підтримки культури та спорту, й з питань житлово-комунального господарства, управління комунальною власністю, благоустрою, екології, транспорту та підприємництва, Роздільнянська міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Уповноважити Комунальну установу «Роздільнянський центр освіти» виступати орендодавцем щодо нерухомого майна Роздільнянської міської територіальної громади, що знаходиться за адресою: пров. Шкільний, 3, с. Новоселівка, Роздільнянський район, Одеська область незалежно від площі майна, яке передається в оренду.

2. Комунальній установі «Роздільнянський центр освіти» передати в оренду нерухоме і рухоме (товарно-матеріальні цінності) майно Роздільнянської міської територіальної громади (окрім енергоносіїв (вугілля), що знаходиться за адресою: пров. Шкільний, 3, с. Новоселівка, Роздільнянський район, Одеська область, Притулку для дітей Теплий дім Служби у справах дітей Роздільнянської райдержадміністрації (код ЄДРПОУ 25049542).

2.1. Строк дії договору оренди: 5 років.

2.2. Розмір річної орендної плати: 1 грн.

3. Доповнити Перелік другого типу об’єктів оренди комунальної власності, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону у новій редакції, затверджений рішенням Роздільнянської міської ради від 15 травня 2024 року №3829-VIII, пунктом 28 такого змісту:

№з/п

Найменування об’єкту

Балансоутримувач

Адреса об’єкту

Загальна площа,

кв. м

Цільове використання

28

Нерухоме майно (будівля школи, пожежний резервуар, котельня, туалет)

КУ «Роздільнянський центр освіти»

пров. Шкільний, 3, с. Новоселівка, Роздільнянський район

1914,9

для розміщення бюджетної установи

 

4. КУ «Роздільнянський центр освіти» оприлюднити в електронній торгові системі (ЕТС) зміни до переліку майна, що зазначений в п. 3 даного рішення.

5. Ліквідаційній комісії Комунального закладу «Новоселівська гімназія Роздільнянської міської ради Одеської області» надати Притулку для дітей Теплий дім Служби у справах дітей Роздільнянської райдержадміністрації інформацію про осіб, які були звільнені в рамках ліквідації Новоселівської гімназії для можливого працевлаштування.

6. Ліквідаційній комісії Комунального закладу «Новоселівська гімназія Роздільнянської міської ради Одеської області» прискорити виконання Плану заходів з ліквідації Комунального закладу «Новоселівська гімназія Роздільнянської міської ради Одеської області», затвердженого рішенням Роздільнянської міської ради від 06 березня 2024 року №3679-VIII, з метою розміщення Притулку для дітей Теплий дім Служби у справах дітей Роздільнянської райдержадміністрації в будівлі Новоселівської гімназії, що ліквідується.

7. Ліквідаційній комісії Комунального закладу «Новоселівська гімназія Роздільнянської міської ради Одеської області» разом з КУ «Роздільнянський центр освіти» вивезти залишки енергоносіїв (вугілля), що знаходиться за адресою: пров. Шкільний, 3, с. Новоселівка, Роздільнянський район, Одеська область, до інших закладів освіти Роздільнянської міської територіальної громади.

8. Відділу освіти Роздільнянської міської ради разом з Притулком для дітей Теплий дім Служби у справах дітей Роздільнянської райдержадміністрації і Комунальною установою «Роздільнянський центр освіти» розробити організоване підвезення вихованців Притулку для дітей Теплий дім Служби у справах дітей Роздільнянської райдержадміністрації до місця навчання – Комунального закладу «Єреміївський ліцей Роздільнянської міської ради Одеської області» та в зворотному напрямку відповідно до розкладу уроків.

9. Сектору комунікацій апарату Роздільнянської міської ради та її виконавчого комітету у п’ятиденний строк оприлюднити дане рішення на офіційному веб-сайті міської ради.

10. Секретарю міської ради Антоновій-Левченко Т.М. у п’ятиденний термін повідомити КУ «Роздільнянський центр освіти», Притулок для дітей Теплий дім Служби у справах дітей Роздільнянської райдержадміністрації та Роздільнянську районну державну адміністрацію про прийняте рішення.

11. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань соціального захисту населення, молодіжної політики, охорони здоров’я, освіти, підтримки культури та спорту та заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Крилова С.М.

 

 

Міський голова ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Валерій ШОВКАЛЮК

 

 

   
 

12 червня 2024 року
3968-VIIІ

   

 


Громада у соцмережах:

       

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення