Логотип

Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

20/06/2024

Рішення міської ради від 15.05.2024 № 3842-VIIІ «Про затвердження базової мережі закладів культури Роздільнянської міської територіальної громади у новій редакції»


УКРАЇНА
РОЗДІЛЬНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

XL сесія VIII скликання

 
РІШЕННЯ

 

Про затвердження базової мережі закладів культури Роздільнянської міської територіальної громади у новій редакції

 

Відповідно до статті 25, частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», п. 3 ст. 23, розділу IV Закону України «Про культуру», на виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 15.09.2021 №970 «Про внесення змін до Порядку формування базової мережі закладів культури», на підставі клопотання Відділу культури Роздільнянської міської ради №67 від 30 квітня 2024 року, враховуючи висновки та рекомендації постійної комісії Роздільнянської міської ради з питань соціального захисту населення, молодіжної політики, охорони здоров’я, освіти, підтримки культури та спорту Роздільнянська міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Внести зміни до базової мережі закладів культури Роздільнянської міської територіальної громади, затвердженої рішенням Роздільнянської міської ради №2608-VIII від 23 березня 2022 року доповнивши мережу Старостинським сільським клубом-філією Роздільнянського палацу культури Роздільнянської міської ради та затвердити її у новій редакції (додається).

2. Відділу культури Роздільнянської міської ради здійснити необхідні заходи щодо включення закладів культури Роздільнянської міської територіальної громади до базової мережі згідно з вимогами чинного законодавства України.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію Роздільнянської міської ради з питань соціального захисту населення, молодіжної політики, охорони здоров’я, освіти, підтримки культури та спорту.

 

 

Міський голова ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Валерій ШОВКАЛЮК

 

 

   
 

15 травня 2024 року
№3842-
VIIІ

   

Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення