Логотип

Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

07/07/2024

Рішення міської ради від 20.12.2022 № 2874-VIII «Про внесення змін до Регламенту Відділу «Центр надання адміністративних послуг Роздільнянської міської ради»»


УКРАЇНА
РОЗДІЛЬНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ХХV сесія VIII скликання

 
РІШЕННЯ

 

Про внесення змін до Регламенту Відділу «Центр надання адміністративних послуг Роздільнянської міської ради»

 

Керуючись  Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про адміністративні послуги», «Про дозвільну систему в сфері господарської діяльності», з урахуванням рішення Роздільнянської міської  ради від 30.12.2020 р. №99-VIII «Про створення Відділу «Центр надання адміністративних послуг Роздільнянської міської ради Одеської області», Регламенту Відділу «Центр надання адміністративних послуг Роздільнянської міської ради Одеської області», затвердженого рішенням Роздільнянської міської  ради від 11.02.2021 р. №110-VIII, з метою покращення якості надання адміністративних послуг, забезпечення доступності адміністративних послуг для мешканців населених пунктів Роздільнянської міської ради Одеської області, враховуючи висновки постійної комісії міської ради з  питань регламенту, депутатської діяльності, законності, зв’язків з громадськістю, гласності та правопорядку, Роздільнянська міська рада  

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Доповнити Регламент Відділу «Центр надання адміністративних послуг Роздільнянської міської ради», затвердженого рішенням Роздільнянської міської  ради від 11.02.2021 р. №110-VIII розділом IX1 наступного змісту:

«IX1. Мобільний адміністратор.

91.1. Пересувне віддалене робоче місце адміністратора Відділу «Центр надання адміністративних послуг Роздільнянської міської ради» призначене для проведення виїзного надання адміністративних послуг суб’єктам звернення із застосуванням сервісу:
«Мобільний адміністратор» – обслуговування проводиться адміністратором за місцем проживання/перебування суб’єкта звернення (житло, заклад охорони здоров’я, заклад соціального захисту тощо) за допомогою ручного мобільного комплекту програмних та технічних засобів з вільним доступом до Інтернету.
91.1.1. Сервіс «Мобільний адміністратор» застосовується для надання адміністративних послуг та видачі результатів їх надання (у тому числі рішення про відмову в задоволенні заяви суб’єкта звернення).
91.1.2. За рішенням Роздільнянської міської ради  утворюється пересувне віддалене робоче місце адміністратора Відділу «Центр надання адміністративних послуг Роздільнянської міської ради» із застосування «Портативного автоматизованого робочого місця «Мобільний адміністратор»».
91.2. Формування комплекту програмних та технічних засобів, що використовуються на пересувному віддаленому робочому місці адміністратора, здійснюється залежно від адміністративних послуг, які надаються на такому робочому місці.
91.2.1. Перелік адміністративних послуг, що надаються адміністратором Відділу «Центр надання адміністративних послуг Роздільнянської міської ради», затверджується Роздільнянською міською радою.
91.3. Захист інформації на пересувному віддаленому робочому місці адміністратора здійснюється відповідно до вимог законодавства у сфері захисту інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах.
91.4. Роздільнянська міська рада визначає порядок роботи пересувного віддаленого робочого місця адміністратора та перелік категорій суб’єктів звернення, яким можуть надаватися адміністративні послуги на ньому.
91.4.1. Перелік категорій суб’єктів звернення, яким можуть надаватись адміністративні послуги через сервіс «Мобільний адміністратор» визначається Порядком надання адміністративних послуг за допомогою пересувного віддаленого робочого місця адміністратора Відділу «Центр надання адміністративних послуг Роздільнянської міської ради» із застосуванням «Портативного автоматизованого робочого місця «Мобільний адміністратор», який затверджується сесією Роздільнянської міської ради.
91.4.2. До категорій суб’єктів звернення належать наступні маломобільні групи населення:
- особи, які досягли 80-річного віку;
- особи з інвалідністю 1 групи;
- особи, що за станом здоров’я не здатні самостійно пересуватись, у тому числі і ті, які перебувають на стаціонарному лікуванні у комунальних медичних закладах».

2. Оприлюднити дане рішення на офіційному сайті Роздільнянської міської ради. 

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань регламенту, депутатської діяльності, законності, зв’язків з громадськістю, гласності та правопорядку. 

 

 

Міський голова ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Валерій ШОВКАЛЮК

 

 

   
 

20 грудня 2022 року
№2874-VIII

   

 


Громада у соцмережах:

       

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення