Логотип

Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

09/07/2024

Рішення міської ради від 24.11.2021 № 2045-VIII «Про затвердження Плану дій сталого енергетичного розвитку та клімату Роздільнянської міської територіальної громади до 2030 року»


УКРАЇНА
РОЗДІЛЬНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

XIV сесія VIІI скликання

 
РІШЕННЯ

 

Про затвердження Плану дій сталого енергетичного розвитку та клімату Роздільнянської міської територіальної громади до 2030 року

 

З метою забезпечення ефективного використання енергетичних ресурсів, енергозбереження, зменшення викидів парникових газів (CO2) не менше ніж на 30% до 2030 року, підвищення енергоефективності у бюджетних закладах та установах, житлових будівлях, громадському транспорті, муніципальному громадському освітленні та у комунальних підприємствах громади, враховуючи рішення від 22 квітня 2021 року №688-VІІІ «Про надання згоди на підписання Меморандуму про співпрацю між Роздільнянською міською територіальною громадою та фондом «Регіональний центр економічних досліджень та підтримки бізнесу» метою якою є приєднання до Європейської ініціативи – (Covenant of Mayors) – «Угода мерів», ініційованої Європейською комісією від 15.01.2019 року, керуючись ст. ст.. 25, 26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновки постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, управління комунальною власністю, благоустрою, екології, транспорту та підприємництва, Роздільнянська міська рада:

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити План дій сталого енергетичного розвитку та клімату Роздільнянської міської територіальної громади до 2030 року ( далі – ПДСЕРК ), додається.

2. Відділу інвестицій та розвитку територій апарату Роздільнянської міської ради та її виконавчого комітету забезпечити подання даного рішення та Плану дій сталого енергетичного розвитку та клімату Роздільнянської міської територіальної громади до 2030 року на розгляд Європейської комісії.

3. Виконавчим органам Роздільнянської міської ради та виконавчому комітету забезпечити організацію виконання завдань і заходів, спрямовувати роботу на досягнення цілей визначених ПДСЕРК

4. Рекомендувати підприємствам, установам, організаціям усіх форм власності – суб’єктам відносин у сфері енергозбереження керуватися затвердженим ПДСЕРК.

5. Управлінню житлово-комунального господарства та інфраструктури Роздільнянської міської ради з моменту затвердження ПДСЕРК Європейською комісією, один раз на два роки готувати та подавати звіт про впровадження ПДСЕРК для його оцінювання, моніторингу та перевірки.

6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань житлово-комунального господарства, управління комунальною власністю, благоустрою, екології, транспорту та підприємництва.

 

 

Міський голова ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Валерій ШОВКАЛЮК
 

 

   
 

24 листопада 2021 року
№2045-VIII

   
Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення