Логотип

Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

30/07/2024

Рішення міської ради від 04.07.2024 № 4091-VIIІ «Про поновлення договору оренди землі»


УКРАЇНА
РОЗДІЛЬНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

XLII сесія VIII скликання

 
РІШЕННЯ

 

Про поновлення договору оренди землі

 

Відповідно до ст.ст. 12, 124 Земельного кодексу України, ст.ст. 16, 33 Закону України «Про оренду землі», розглянувши заяву ФОП Васильченко Лариси Володимирівни за №198-3 від 13.06.2024 р., щодо поновлення договору оренди землі, керуючись п. 34 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновки та рекомендації постійної комісії міської ради з питань земельних відносин, будівництва та адміністративно-територіального устрою, Роздільнянська міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Поновити строком на 5 років договір оренди землі на земельну ділянку загальною площею 0,0048 га, несільськогосподарського призначення – землі житлової та громадської забудови, за адресою: Одеська область, Роздільнянський район, м. Роздільна, вул. Привокзальна,1, укладений між Роздільнянською міською радою та ФОП Васильченко Лариси Володимирівни.

1.1. Доручити Роздільнянському міському голові Шовкалюку Валерію Олександровичу укласти та підписати від імені Роздільнянської міської ради Одеської області Додаткову угоду про поновлення договору оренди землі на земельну ділянку площею 0,0048 га, несільськогосподарського призначення – землі житлової та громадської забудови, за адресою: Одеська область, Роздільнянський район, м. Роздільна, вул. Привокзальна,1, з ФОП Васильченко Лариси Володимирівни.

 

 

Міський голова ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Валерій ШОВКАЛЮК

 

 

   
 

04 липня 2024 року
№4091-VIIІ

   

 


Громада у соцмережах:

       

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення