Логотип

Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

31/07/2024

Рішення міської ради від 04.07.2024 № 4064-VIIІ «Про внесення змін до Порядку надання та виплати одноразової грошової допомоги на /за встановлення пам’ятних знаків на могилах загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України, ветеранів війни»


УКРАЇНА
РОЗДІЛЬНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

XLII сесія VIII скликання

 
РІШЕННЯ

 

Про внесення змін до Порядку надання та виплати одноразової грошової допомоги на /за встановлення пам’ятних знаків на могилах загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України, ветеранів війни

 

Відповідно до ч.1 ст. 59, ч. 1 ст. 61, ч. 2 ст. 64 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи лист Відділу соціальної політики Роздільнянської міської ради від 25.06.2024 р. №297, висновки постійних комісій міської ради з питань соціального захисту населення, молодіжної політики, охорони здоров’я, освіти, підтримки культури та спорту та з питань регламенту, депутатської діяльності, законності, зв’язків з громадськістю, гласності та правопорядку, Роздільнянська міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Внести зміни до Порядку надання та виплати одноразової грошової допомоги на /за встановлення пам’ятних знаків на могилах загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України, ветеранів війни (Порядок – надалі), затвердженого рішенням Роздільнянської міської ради від 15 травня 2024 №3837-VIII, а саме:

- п.3, розділу ІІ до Порядку викласти в новій редакції « Для отримання одноразової матеріальної допомоги заявник (член сім’ї) подає до Відділу заяву за формою, наведеною у додатку до Порядку, не раніше, як за дев’ять місяців з моменту поховання Захисника або Захисниці України та документи, визначені підпунктами 1-10 пункту 3 розділу ІІ Порядку».

- п.1, розділу І, до Порядку після слів «встановлення надгробних пам’ятників» доповнити словами « та флагштоку»;

- п.1, розділу ІV до Порядку після слів «встановлення пам’ятних знаків» доповнити словами « та флагштоку»;

- абз.1 Заяви до Порядку після слів «встановлення пам’ятних знаків» доповнити словами « та флагштоку».

2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з соціального захисту населення, молодіжної політики, охорони здоров’я, освіти, підтримки культури та спорту.

 

 

Міський голова ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Валерій ШОВКАЛЮК

 

 

   
 

04 липня 2024 року
№4064-VIIІ

   

 


Громада у соцмережах:

       

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення