Логотип

Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

21/08/2024

Рішення міської ради від 16.08.2024 № 4098-VIIІ «Про прийняття з державної до комунальної власності Роздільнянської міської територіальної громади майна, що у процесі приватизації не увійшло до статутного капіталу ВАТ «Хаджибеєвське», але залишились на його балансі»


УКРАЇНА
РОЗДІЛЬНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ХLIV сесія VIII скликання

 
РІШЕННЯ

 

Про прийняття з державної до комунальної власності Роздільнянської міської територіальної громади майна, що у процесі приватизації не увійшло до статутного капіталу ВАТ «Хаджибеєвське», але залишились на його балансі

 

На виконання рішення Роздільнянської міської ради від 15 травня 2024 року №3832-VIII «Про надання згоди на прийняття з державної до комунальної власності Роздільнянської міської територіальної громади майна, що у процесі приватизації не увійшло до статутного капіталу ВАТ «Хаджибеєвське», але залишились на його балансі», відповідно до ст. 7 Закону України «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», п. 10 Положення про порядок передачі об’єктів права державної власності, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21 вересня 1998 року №1482, ґрунтуючись на ч. 5 ст. 16, п. 51 ч. 1 ст. 26, ч. 2 ст. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновки постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, управління комунальною власністю, благоустрою, екології, транспорту та підприємництва, Роздільнянська міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Прийняття з державної до комунальної власності Роздільнянської міської територіальної громади наступний об’єкт державної власності, який у процесі приватизації не ввійшов до статутного капіталу Відкритого акціонерного товариства «Хаджибеєвське» (код ЄДРПОУ 00855210), але залишився на його балансі:

- недобудований будинок культури на 400 місць, що розташований за адресою: с. Бурдівка, Роздільнянський район, Одеська область.

2. Затвердити Акт приймання-передачі нерухомого майна – недобудованого будинку культури на 400 місць, що розташоване за адресою: село Бурдівка, Роздільнянський район, Одеська область, з державної власності в комунальну власність Роздільнянської міської територіальної громади (додається).

3. Змінити функціональне призначення об’єкту нерухомого майна, що зазначений в п. 1 даного рішення, з «недобудований будинок культури на 400 місць» на «найпростіше укриття цивільного захисту».

4. Присвоїти найпростішому укриттю цивільного захисту замість адреси «село Бурдівка, Роздільнянський район, Одеська область» нову адресу: Україна, Одеська область, Роздільнянський район, Роздільнянська міська територіальна громада, село Бурдівка, вулиця Шкільна, 5-А.

5. Включити найпростіше укриття цивільного захисту, що розташоване за адресою: Україна, Одеська область, Роздільнянський район, Роздільнянська міська територіальна громада, село Бурдівка, вулиця Шкільна, 5-А, до Переліку об’єктів та майна комунальної власності Роздільнянської міської територіальної громади.

6. Надати згоду на передачу найпростішого укриття цивільного захисту, що розташоване за адресою: Україна, Одеська область, Роздільнянський район, Роздільнянська міська територіальна громада, село Бурдівка, вулиця Шкільна, 5-А, що є майном комунальної власності Роздільнянської міської територіальної громади, в оперативне управління Комунальній установі «Роздільнянський центр освіти» (код ЄДРПОУ 38302654).

7. Виконавчому комітету Роздільнянської міської ради Одеської області здійснити заходи з передачі найпростішого укриття цивільного захисту, що розташоване за адресою: с Україна, Одеська область, Роздільнянський район, Роздільнянська міська територіальна громада, село Бурдівка, вулиця Шкільна, 5-А, що є майном комунальної власності Роздільнянської міської територіальної громади, в оперативне управління Комунальній установі «Роздільнянський центр освіти» (код ЄДРПОУ 38302654).

8. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, управління комунальною власністю, благоустрою, екології, транспорту та підприємництва.

 

 

Міський голова ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Валерій ШОВКАЛЮК
 

 

   
 

16 серпня 2024 року
№40
98-VIIІ

   

Громада у соцмережах:

       

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення