Логотип

Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

15/09/2024

Рішення міської ради від 16.08.2024 № 4180-VIІІ «Про внесення змін та доповнень до рішень Роздільнянської міської ради Одеської області»


УКРАЇНА
РОЗДІЛЬНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

XLIV сесія VIII скликання

 
РІШЕННЯ

 

Про внесення змін та доповнень до рішень Роздільнянської міської ради Одеської області

 

Відповідно до ст.ст. 12, 118,121,120 Земельного кодексу України, п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши заяви громадян та юридичних осіб, щодо внесення змін до рішень Роздільнянської міської ради, враховуючи висновки та рекомендації постійної комісії міської ради з питань земельних відносин, будівництва та а адміністративно-територіального устрою, Роздільнянська міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Внести зміни та доповнення до рішень:

1.1. Рішення Роздільнянської міської ради Одеської області №4046-VІІІ від 12 червня 2024 року «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду строком на 10 років гр. Лутій Валентині Петрівні для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, на території Роздільнянської міської територіальної громади, за адресою: м. Роздільна, вул. Незалежності, 2б», викласти його в такій редакції:

«1. Надати дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0099 га в оренду строком на 10 років гр. Лутій Валентині Петрівні для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, на території Роздільнянської міської територіальної громади, за адресою: м. Роздільна, вул. Незалежності, 2б, із земель житлової та громадської забудови, що перебувають у запасі та не надані у власність або користування громадян чи юридичних осіб на території Роздільнянської міської територіальної громади Роздільнянського району Одеської області.

2. Зобов’язати гр. Лутій Валентину Петрівну замовити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі в землевпорядній організації та подати даний проект на затвердження в Роздільнянську міську раду.»

1.2. Рішення Роздільнянської міської ради Одеської області №3440-VІІІ від 12 жовтня 2023 року «Про безоплатну передачу у власність земельної ділянки гр. Грибанову Дмитру Сергійовичу для ведення фермерського господарства на території Роздільнянської міської територіальної громади, Роздільнянського району, Одеської області, Чобручанський старостинський округ (за межами населених пунктів)», викласти його в такій редакції:

«1. Припинити право постійного користування земельною ділянкою площею 7,5500 га, кадастровий номер: 5123985200:01:003:0252, з цільовим призначенням: для ведення фермерського господарства розташованою на території Роздільнянської міської територіальної громади, Роздільнянського району, Одеської області, Чобручанський старостинський округ (за межами населених пунктів), гр. Хорощенку Володимиру Івановичу.

2. Передати безоплатно у власність земельну ділянку загальною площею 7,5500 га з цільовим призначенням: для ведення фермерського господарства, кадастровий номер земельної ділянки: 5123985200:01:003:0252 розташовану на території Роздільнянської міської територіальної громади, Роздільнянського району, Одеської області, Чобручанський старостинський округ (за межами населених пунктів), гр. Грибанову Дмитру Сергійовичу.

3. Зобов’язати гр. Грибанова Дмитра Сергійовича:

3.1. Здійснити відповідні заходи щодо оформлення права на земельну ділянку у відповідності до ст.ст. 125, 126 Земельного кодексу України.

3.2. Дотримуватися положень ст. 91 Земельного кодексу України.

4. Відділу №7 управління надання адміністративних послуг Головного управління Держгеокадастру в Одеській області, за встановленим законом порядком, внести належні зміни до земельно-облікової документації.»

1.3. Рішення Роздільнянської міської ради Одеської області №3439-VІІІ від 12 жовтня 2023 року «Про безоплатну передачу у власність земельної ділянки гр. Хорощенку Володимиру Івановичу для ведення фермерського господарства на території Роздільнянської міської територіальної громади, Роздільнянського району, Одеської області, Чобручанський старостинський округ (за межами населених пунктів)», викласти його в такій редакції:

«1. Припинити право постійного користування земельною ділянкою площею 7,5500 га, кадастровий номер: 5123985200:01:003:0254, з цільовим призначенням: для ведення фермерського господарства розташованою на території Роздільнянської міської територіальної громади, Роздільнянського району, Одеської області, Чобручанський старостинський округ (за межами населених пунктів), гр. Хорощенку Володимиру Івановичу.

2. Передати безоплатно у власність земельну ділянку загальною площею 7,5500 га з цільовим призначенням: для ведення фермерського господарства, кадастровий номер земельної ділянки: 5123985200:01:003:0254 розташовану на території Роздільнянської міської територіальної громади, Роздільнянського району, Одеської області, Чобручанський старостинський округ (за межами населених пунктів), гр. Хорощенку Володимиру Івановичу.

3. Зобов’язати гр. Хорощенка Володимира Івановича:

3.1. Здійснити відповідні заходи щодо оформлення права на земельну ділянку у відповідності до ст.ст. 125, 126 Земельного кодексу України.

3.2. Дотримуватися положень ст. 91 Земельного кодексу України.

4. Відділу №7 управління надання адміністративних послуг Головного управління Держгеокадастру в Одеській області, за встановленим законом порядком, внести належні зміни до земельно-облікової документації.»

1.4. Рішення Старостинської сільської ради №28-ХХІІІ від 29 грудня 1998 року «Про надання у приватну власність громадянам України земельних ділянок згідно цільового призначення», викласти його в такій редакції:

«1. Надати дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,20 га у власність гр. Рукавишникову Сергію Парфирійовичу для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), на території Роздільнянської міської територіальної громади, с. Нові Чобручі, вул. Теніста, 11, із земель житлової та громадської забудови, що перебувають у запасі та не надані у власність або користування громадян чи юридичних осіб на території Роздільнянської міської територіальної громади Роздільнянського району Одеської області.

2. Зобов’язати гр. Рукавишникова Сергія Парфирійовича замовити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в землевпорядній організації та подати даний проект землеустрою на затвердження в Роздільнянську міську раду.»

2. Відмовити гр. Саракун Максиму Васильовичу у внесенні змін до рішення Роздільнянської міської ради Одеської області №3479-VІІІ пункти 58, 58.1 від 12 жовтня 2023 року «Про укладання договорів оренди землі», в частині зміни виду угідь земельної ділянки з сінокосу на ріллю, оскільки відповідно до рішення Роздільнянської міської ради Одеської області №2222-VIІІ від 24 листопада 2021 року, бажана земельна ділянка може використовуватись виключно як сінокіс чи пасовище.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань земельних відносин, будівництва та адміністративно-територіального устрою.

 

 

Міський голова ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Валерій ШОВКАЛЮК

 

 

   
 

16 серпня 2024 року
№4180-VIІІ

   

 


Громада у соцмережах:

       

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення