Логотип

Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

16/10/2023

Рішення міської ради від 08.04.2021 № 452-VIII «Про внесення змін до рішення Роздільнянської міської ради №57-VIII від 24 грудня 2020 року «Про затвердження персонального складу постійних комісій Роздільнянської міської ради Одеської області та обрання їх голів»»


УКРАЇНА
РОЗДІЛЬНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

VII сесія VIІI скликання

 
РІШЕННЯ

 

Про внесення змін до рішення Роздільнянської міської ради №57-VIII від 24 грудня 2020 року «Про затвердження персонального складу постійних комісій Роздільнянської міської ради Одеської області та обрання їх голів»

 

Відповідно до п.п. 129.3-129.7 ст. 129 Регламенту Роздільнянської міської ради Одеської області VІІІ скликання, затвердженого рішенням Роздільнянської міської ради від 16 грудня 2020 року № 18 та п. 9.8. ст. 9 Положення про постійні комісії Роздільнянської міської ради Одеської області VІІІ, затвердженого рішенням Роздільнянської міської ради від 16 грудня 2020 року № 19-VIIІ, враховуючи повідомлення про зміну у складі депутатської фракції Політичної партії «Опозиційна платформа - за життя» в Роздільнянській міський раді (вх.: від 07 квітня 2021 року № 880) та протокол зборів депутатської фракції Політичної партії «Опозиційна платформа – за життя» в Роздільнянській міській раді від 11 лютого 2021 року, враховуючи висновки та рекомендації постійної комісії міської ради з питань регламенту, депутатської діяльності, законності, зв’язків з громадськістю, гласності та правопорядку, Роздільнянська міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Взяти до уваги повідомлення про зміну у складі депутатської фракції Політичної партії «Опозиційна платформа - за життя» в Роздільнянській міський раді та протокол зборів депутатської фракції Політичної партії «Опозиційна платформа – за життя» в Роздільнянській міській раді від 11 лютого 2021 року.

2. Зняти з посади голови постійної комісії Роздільнянської міської ради з питань бюджету, фінансування, інвестицій, реалізації державної регуляторної політики депутата Роздільнянської міської ради Маслова Сергія Вікторовича.

3. Вивести депутата Роздільнянської міської ради Маслова Сергія Вікторовича зі складу постійної комісії Роздільнянської міської ради з питань бюджету, фінансування, інвестицій, реалізації державної регуляторної політики.

4. Ввести депутата Роздільнянської міської ради Маслова Сергія Вікторовича до складу постійної комісії Роздільнянської міської ради з питань житлово-комунального господарства, управління комунальною власністю, благоустрою, екології, транспорту та підприємництва.

5. Вивести депутата Роздільнянської міської ради Нестєрова Володимира Анатолійовича зі складу постійної комісії Роздільнянської міської ради з питань житлово-комунального господарства, управління комунальною власністю, благоустрою, екології, транспорту та підприємництва.

6. Ввести депутата Роздільнянської міської ради Нестєрова Володимира Анатолійовича до складу постійної комісії Роздільнянської міської ради з питань бюджету, фінансування, інвестицій, реалізації державної регуляторної політики.

7. Обрати депутата Роздільнянської міської ради Нестєрова Володимира Анатолійовича на посаду голови постійної комісії Роздільнянської міської ради з питань бюджету, фінансування, інвестицій, реалізації державної регуляторної політики.

8. Внести зміни до рішення Роздільнянської міської ради № 57-VIII від 24 грудня 2020 року «Про затвердження персонального складу постійних комісій Роздільнянської міської ради Одеської області та обрання їх голів» (надалі – Рішення) та викласти п. 1 Рішення у новій редакції:

«Затвердити персональний склад постійних комісій міської ради VIIІ скликання:

- постійна комісія з питань бюджету, фінансування, інвестицій, реалізації державної регуляторної політики:

голова комісії - Нестєров В.А.

члени комісії: - Буковська Н.В.

- Вадовська Л.М.

- Кукса Ю.Є.

- Панкратов О.М.

 

- постійна комісія з питань регламенту, депутатської діяльності, законності, зв’язків з громадськістю, гласності та правопорядку:

голова комісії - Головко Г.М.

члени комісії: - Маслова В.В.

- Подолінський О.М.

- Приходько Б.М.

- Соловйов О.В.

 

- постійна комісія з питань земельних відносин, будівництва та адміністративно-територіального устрою:

голова комісії - Торбинська Л.І.

члени комісії: - Греков М.В.

- Домброван В.Л.

- Палій О.М.

- Пономаренко О.В.

 

- постійна комісія з питань житлово-комунального господарства, управління комунальною власністю, благоустрою, екології, транспорту та підприємництва:

голова комісії - Лужний Є.М.

члени комісії: - Ільящук Є.В.

- Ісаєва Н.О.

- Маслов С.В.

- Станішевський В.О.

 

- постійна комісія з питань соціального захисту населення, молодіжної політики, охорони здоров’я, освіти, підтримки культури та спорту:

голова комісії - Сухой М.Д.

члени комісії: - Берш А.Є.

- Дмитренко О.Й.

- Ключникова Г.В.

- Петровська В.М.»

9. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань регламенту, депутатської діяльності, законності, зв’язків з громадськістю, гласності та правопорядку.

 

 

 

Міський голова

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

В.О.Шовкалюк

 

 

   
 

8 квітня 2021 року
№452-VIII

   

 


Громада у соцмережах: