Логотип

Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

21.10.2024 19:14

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиці Успенська на вулицю братів Стоянових в місті Роздільна

24563d0e-7983-4abb-95b3-d9065954a134.png

Роздільнянська міська рада Одеської області повідомляє про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиці Успенська на вулицю братів Стоянових в місті Роздільна.

26 вересня 2024 року до Роздільнянської міської ради надійшло колективне звернення від мешканців щодо перейменування вулиці Успенська у місті Роздільна на честь загиблих героїв-братів Стоянова Владислава Степановича та Стоянова Ігоря Степановича.

Організатор громадського обговорення – Роздільнянська міська рада відповідно до Розпорядження міського голови від 18 жовтня 2024 року №326/од-2024.

Громадське обговорення проводиться Роздільнянською міською радою з метою увіковічення пам’яті захисників України, які загинули у боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 24.10.212 р. №989 «Про затвердження Порядку проведення громадського обговорення під час розгляду питань про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності, які за ними закріплені, об’єктам права власності, які належать фізичним особам, імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій».

Пропозиції (зауваження) учасників громадського обговорення подаються у письмовій чи усній формі, надсилаються електронною поштою із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає, протягом 1 місяця з дня його оприлюднення.

Поштова адреса: 67400, Роздільна, вулиця Муніципальна, 17
Електронна пошта: rozdilnatg@od.gov.ua
Телефон: +380485332575

Анонімні пропозиції (зауваження) не реєструються і не розглядаються.

Відповідальна особа за проведення громадського обговорення – Тетяна Антонова-Левченко, секретар міської ради, голова робочої групи з унормуванню окремих назв об’єктів топоніміки населених пунктів на території Роздільнянської територіальної громади.

Громадське обговорення буде проводитись з 22 жовтня по 21 грудня 2024 року.

Пояснюємо, що вносити зміни після перейменування у вже виготовлені реєстраційні документи (право власності та інші), змінювати місце реєстрації не потрібно. Оскільки після прийняття рішення про перейменування, воно обовʼязково буде направлено до ДП «Національні інформаційні системи» та будуть внесені зміни до відповідних державних реєстрів.

Просимо Вас підтримати пропозиції щодо перейменування вулиці громади на честь загиблих героїв-братів Стоянових, яким ми завдячуємо життям та можливістю жити на своїй рідній землі.


Громада у соцмережах: