Логотип

Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

16.04.2023 05:06

Поздоровлення з Великоднем від міського голови Валерія Шовкалюка

643b4a84f0bd4__ДЛЯ-САЙТУ---2023-04-15T023327.689.png

Щиро вітаю жителів Роздільнянської територіальної громади зі святом Воскресіння Христового!

Дякую нашим захисникам та захисницям за можливість святкувати це велике свято у власних домівках, у відносному спокої. Подібно тому, як Ісус зазнав страждань заради всього людства, український народ в наш час страждає та бореться не тільки за свою незалежність, територіальну цілісність і свободу, а й захищає весь цивілізований світ. Пишаємось героїчністю та сміливістю наших співгромадян, які стоять на сторожі свободи, демократії та майбутнього. Молимося за них, пам'ятаємо та шануємо кожного, хто віддав своє життя за Україну. 

Світле свято Великодня особливе тим, що дарує надію, віру та упевненість у тому, що добро завжди перемагає зло, а життя – смерть. І особисто я вірю, що випробування для України скінчаться нашою перемогою, а Господь оберігатиме і захищатиме життя кожного українця.

У Великдень зичу всім жителям Роздільнянської міської територіальної громади мирного неба, здоров'я, щастя, щирої любові до ближнього. Нехай Боже благословення завжди буде з нами. Нехай Господь дарує нам свою безмежну любов, надію та віру, а Великдень знов нагадає нам про християнські цінності, які надають силу та натхнення для подолання життєвих труднощів та викликів, що стоять перед нами.

Христос Воскрес! Воскресне й Україна!

 

Роздільнянський міський голова
Валерій Шовкалюк


Громада у соцмережах: