Логотип

Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

04.08.2023 16:29

Першого моряка кваліфіковано онлайн. Бета-тест кабінету моряка

64ccfd93c3b76__ДЛЯ-САЙТУ---2023-08-04T163038.395.png

Маємо перший успішний кейс бета-тестувальника кабінету моряка: вахтовий механік подав заявку через портал Дія, пройшов перевірку, отримав сповіщення про готовність. Швидко. Зрозуміло. Прозоро. Електронний образ документів зараз він бачить на порталі в особистому кабінеті, фізично отримає його через довірену особу після повернення з рейсу.

150 млн доларів потрапляли в кишені корупціонерів щороку, через те що державний реєстр моряків перебував у приватних руках. Щоб скласти іспит, оформити документ чи пройти медкомісію, моряк був вимушений дати хабаря від 3 до 8 тисяч доларів.

Підтвердження кваліфікації моряка — складна, бюрократична й корумпована процедура. Вона створює білі плями в нашому бюджеті. Щоб змінити ситуацію, запускаємо оформлення документів онлайн у Дії.

👨🏻‍💻 На порталі буде доступний повний перелік послуг — від отримання кваліфікаційного документа, запису на іспит CES 6.0. до можливості подати апеляцію в разі відмови у видачі.

Зараз ми проходимо фінальні кроки перед запуском послуги. Допрацьовуємо технологію та вже незабаром запустимо її для всіх українців. Стежте за нашими новинами, щоб першим скористатися Кабінетом моряка в Дії.

Створюємо сервіси, які знищують корупцію 💪🏻

Електронні послуги для моряків на порталі Дія реалізуються Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України та Адміністрація судноплавства в співпраці з Мінцифрою за підтримки TAPAS Project/Прозорість та підзвітність у держуправлінні та послугах

Мінцифра


Громада у соцмережах: