Логотип

Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

30/07/2024

Рішення міської ради від 04.07.2024 № 4090-VIIІ «Про внесення змін та доповнень до рішень Роздільнянської міської ради Одеської області»


УКРАЇНА
РОЗДІЛЬНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

XLII сесія VIII скликання

 
РІШЕННЯ

 

Про внесення змін та доповнень до рішень Роздільнянської міської ради Одеської області

 

Відповідно до ст.ст. 12, 118, 121, 120 Земельного кодексу України, п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши заяви громадян та юридичних осіб, щодо внесення змін до рішень Роздільнянської міської ради, враховуючи висновки та рекомендації постійної комісії міської ради з питань земельних відносин, будівництва та а адміністративно-територіального устрою, Роздільнянська міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Внести зміни та доповнення до рішень:

1.1. Рішення Роздільнянської міської ради Одеської області №4037-VІІІ від 12 червня 2024 року «Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Ватах Оксані Михайлівні для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Роздільнянської міської територіальної громади Одеської області, Новоукраїнський старостинський округ (за межами населених пунктів), викласти його в такій редакції:

«Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Ватах Юлії Миколаївні для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Роздільнянської міської територіальної громади Одеської області, Новоукраїнський старостинський округ (за межами населених пунктів).

1. Надати дозвіл на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) орієнтовною площею 7,6000 га, з цільовим призначенням: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Роздільнянської міської територіальної громади Одеської області, Новоукраїнський старостинський округ (за межами населених пунктів), гр. Ватах Юлії Миколаївні із земель сільськогосподарського призначення колишнього КСП ім. Т.Г.Шевченка, масив №17, ділянка №18.

2. Зобов’язати гр. Ватах Юлію Миколаївну замовити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва в землевпорядній організації.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань земельних відносин, будівництва та адміністративно-територіального устрою.»

1.2. Рішення Роздільнянської міської ради Одеської області №3478-VІІІ від 12 жовтня 2023 року «Про внесення змін та доповнень до рішення Роздільнянської міської ради Одеської області«Про укладання договорів оренди землі» викласти його в такій редакції:

1.1. Пункт 22 рішення Роздільнянської міської ради Одеської області №3350-VІІІ від 23 серпня 2023 року «Про укладання договорів оренди землі», викласти його в такій редакції:

«22. Укласти із гр. Голоколосовою Ольгою Іванівною договір оренди землі на земельну ділянку площею 0,8000 га з цільовим призначенням: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, що розташована на території Роздільнянської міської територіальної громади, с. Понятівка, строком на 1 рік;

22.1 Доручити Роздільнянському міському голові Шовкалюку Валерію Олександровичу підписати від імені Роздільнянської міської ради Одеської області договір оренди землі із гр. Голоколосовою Ольгою Іванівною на земельну ділянку площею 0,8000 га з цільовим призначенням: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва,, що розташована на території Роздільнянської міської територіальної громади, с. Понятівка, строком на 1 рік.»

1.3 Рішення Роздільнянської міської ради Одеської області №3859-VІІІ від 15 травня 2024 року «Про продаж ФОП Афанасі Віктору Володимировичу земельної ділянки несільськогосподарського призначення, площею 0,0067 га, з цільовим призначенням: для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, розташованої за адресою: Одеська область, Роздільнянський район м. Роздільна, вул. Привокзальна, 10Г, яка перебуває в оренді строком на 5 (п’ять) років», викласти його в такій редакції:

«Про продаж гр. Афанасі Віктору Володимировичу земельної ділянки несільськогосподарського призначення, площею 0,0067 га, з цільовим призначенням: для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, розташованої за адресою: Одеська область, Роздільнянський район м. Роздільна, вул. Привокзальна, 10Г, яка перебуває в оренді строком на 5 (п’ять) років

1. Затвердити звіт про експертну грошову оцінку земельної ділянки несільськогосподарського призначення, площею 0,0067 га, кадастровий номер: 5123910100:02:008:0149, що перебуває в оренді строком на 5 (п’ять) років у фізичної особи-підприємця Афанасі Віктора Володимировича, з цільовим призначенням: для будівництва та обслуговування будівель торгівлі розташованої за адресою: Одеська область Роздільнянський район місто Роздільна, вул. Привокзальна, 10Г, виконаний ТОВ «БІНОМ – ГРУП».

2. Затвердити ціну (ринкову) продажу земельної ділянки, що знаходиться за адресою: Одеська область Роздільнянський район місто Роздільна, вул. Привокзальна, 10Г, площею 0,0067 га для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, в розмірі 21000,00 гривень (двадцять одна тисяча гривень, 00 копійок) без урахування ПДВ, що у розрахунку на 1 кв. м. становить 313,43 гривень.

3. Зарахувати до суми викупу авансовий внесок у сумі 8770,45 (вісім тисяч сімсот сімдесят гривень 45 копійок), сплачений відповідно до договору про сплату авансового внеску.

4. Продати у власність гр. Афанасі Віктору Володимировичу земельну ділянку (категорія земель – землі житлової та громадської забудови), що знаходиться за адресою: Одеська область Роздільнянський район місто Роздільна, вул. Привокзальна, 10Г, площею 0,0067 га, цільове призначення (код 03.07) – для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, кадастровий номер 5123910100:02:008:0149, із земель комунальної власності, за ціною продажу земельної ділянки 21000,00 гривень (двадцять одна тисяча гривень, 00 копійок) без урахування ПДВ, що у розрахунку на 1 кв. м. становить 313,43 гривень.

5. До укладення та нотаріального посвідчення договору Афанасі Віктору Володимировичу необхідно:

- сплатити повну ціну продажу земельної ділянки;

- підтвердити факт відсутності заборгованості по оренді землі.

6. Після підписання договору купівлі-продажу та його нотаріального посвідчення, відповідно до умов передбачених договором купівлі-продажу земельної ділянки, зареєструвати право власності на землю в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно.

Договір оренди землі №б/н від 22.02.2016 р., номер запису про інше речове право: 14211521 від 29.03.2016 року, втрачає чинність з моменту державної реєстрації права власності на земельну ділянку.

7. Затвердити проект договору купівлі-продажу земельної ділянки (додається).

8. Доручити Роздільнянському міському голові Шовкалюку Валерію Олександровичу укласти та підписати від імені Роздільнянської міської ради Одеської області договір купівлі-продажу земельної ділянки на затверджених умовах, а також оформляти та підписувати інші необхідні документи для вчинення цього правочину.

9. Відділу №7 управління надання адміністративних послуг Головного управління Держгеокадастру в Одеській області, за встановленим законом порядком, внести належні зміни до земельно-облікової документації.

10. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань планування бюджету, фінансування, управління комунальною власністю, реалізації державної регуляторної політики».

 

 

Міський голова ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Валерій ШОВКАЛЮК

 

 

   
 

04 липня 2024 року
№4090-VIIІ

   

 


Громада у соцмережах:

       

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення