25.03.2024 11:48
3 причини, заради яких кількість солодкого в раціоні варто зменшити
💛 Здорові зуби, серце й кістки.
Цукор є однією з причин виникнення карієсу, серцево-судинних захворювань, ожиріння і як наслідок – остеоартрозу.
💛 Молодість шкіри.
Цукор впливає на процес глікування: його надлишок «приклеюється» до молекул колагену та еластину, роблячи їх недієздатними. Через це шкіра швидше втрачає молодість і блиск, а натомість стає в’ялою.
💛 Стабільний емоційний стан.
Солодкі «підзарядки» здатні швидко підняти нам настрій, але так само миттєво цей ефект розсіюється. Через різкі перепади рівня глюкози у крові ми можемо отримувати більше тривожності, ніж радості.
Отримуйте більше корисної інформації про час на себе, підписавшись на наш чат-бот ⤵️
Telegram 👉 https://t.me/chasnasebe_bot
Viber 👉 https://pipe.bot/viber/17905
📝 План: відстежуйте кількість солодощів, які споживаєте протягом дня/тижня та по можливості скоротіть цю кількість.
Громада у соцмережах: